Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oemosebaer.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Jordbærtunneller | Ømosebær

Jordbærtunneller

Pluk-selv jordbær mellem Silkeborg og Viborg


Hos Ømosebær starter jordbærsæsonen tidligt!

Vores jordbærtunneller giver perfekte betingelser for jordbærplanterne, men også for dig, der skal plukke de lækre bær.

Udover at jordbærhøsten kan begynde tidligere på sæsonen, så sørger tunnellerne nemlig for, at I kan plukke jordbær i tørvejr. Det danske sommervejr kommer dermed ikke i vejen for en god jordbærhøst.

Sæsonstart:
Vi håber at kunne åbne op for pluk-selv af jordbær i 2. halvdel af maj 2022!


Fordele ved jordbærtunneller:
- Tidlig jordbærhøst
- Der kan plukkes jordbær i tørvejr
- Behagelig plukke-højde

Oplevelser for hele familien

Et besøg hos Ømosebær er en oplevelse for hele familien. Udover vores mange bærbuske byder plantagen nemlig på en række spændende aktiviteter, der gør turen til den perfekte dagsudflugt. Hos Ømosebær finder I bl.a. en indbydende legeplads, et dejligt madpakkeområde og en hyggelig gårdbutik med café.

Sådan fungerer pluk-selv hos Ømosebær

Hos Ømosebær vil vi gerne give vores gæster den bedste oplevelse, og derfor foretrækker vi, at du bestiller tid til at plukke jordbær. Vores jordbær er populære, og der skal være god plads til alle.

Book tid til jordbærpluk her (Linket er aktivt i jordbærsæsonen)

Når du ankommer til vores bærplantage, får du vejet dine medbragte skåle/kurve, hvorefter du får tildelt et område, hvor du må plukke jordbær. Afvejning af skåle foregår direkte ved jordbærtunnellerne.

Find vej

Vores midtjyske bærplantage er placeret i de skønneste omgivelser midt mellem Silkeborg og Viborg. 40 minutters kørsel fra Herning og 50 minutters kørsel fra Aarhus.

Hvem er Ømosebær?

Bag Ømosebær står Helle, Lars, Maja og Mads. Vi er et familieforetagende med stort F, og vi stræber altid efter at give vores gæster en god og nærværende oplevelse. Vores motto er ’bær med omtanke’ og vi stræber både efter at dyrke bær af højeste kvalitet og samtidig passe på miljøet.

Udover jordbær dyrker vi også blåbær, brombær, stikkelsbær, hindbær, solbær og ribs, som alt sammen er tilgængelig for selv-pluk (afhængig af sæson). Læs mere om Ømosebær her.