Ovnbagt laks med Blåbærsalat

Ømosebærs blåbærtærte
13. august 2019
Myntete med blåbær
19. september 2017

2 pers.

Ingredienser:

  • 400 g. laks
  • Lime
  • Salt og peber
  • 1 bakke spæde salatblade eller spinat
  • 1 frisk mozzarella
  • 250 g. jordbær
  • 125 g. blåbær
  • 1/2 dl. balsamicoeddike
  • 1 tsk. honning

Fremgangsmåde:

  • Saften fra limen hældes over laksen.
  • Laksen krydres med salt og peber og bages i ovnen i 30 min. på 200 grader.
  • Honningen røres ud i balsamicoeddiken og sættes til side.
  • Salat, jordbær og blåbær skylles. Jordbærrene skæres i kvarte uden top og salat, jordbær og blåbær blandes i en salatskål.
  • Dressingen hældes over salaten og afslutningsvis plukkes mozzarellaen over salaten.