Pastasalat med kylling og jordbær

Pavlova med blandede sommerbær
13. august 2016
Pandekage med jordbæris
28. april 2017

Ingredienser

  • 2 1/2 dl. vand
  • 1 1/2 tsk. salt
  • 300 g. pasta
  • 400 g. kylling
  • 1 tsk. friskrevet limeskal
  • 1 tsk. salt
  • Peber
  • 2 1/2 dl. skyr
  • 1 spsk. limesaft
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. honning
  • 12 forårsløg i tynde ringe
  • 400 g. jordbær i kvarte

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen i vandet med 1 1/2 tsk. salt i 15 min.
  2. Skær kyllingen i små tern og steg det på panden. Vend det stegte kød med limeskal, 1 tsk. salt og peber.
  3. Rør skyr, limesaft, honning, forårsløg og 1/2 tsk. salt sammen.
  4. Vend pasta og kylling i dressingen og fordel jordbærrene på toppen.