Jordbærpandekager

Jordbærsalat med mozzarella
2. maj 2017
Jordbærmuffins
23. maj 2017

Ingredienser:

  • 150 g. mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. sukker
  • 2 dl. sødmælk
  • 1 æg
  • 25 g. smør
  • 100 g. jordbær + friske jordbær

Fremgangsmåde:

  1. Skær 100 g. jordbær i tern.
  2. Mel, sukker og bagepulver blandes.
  3. Mælk og æg piskes i til blandingen er fri for klumper.
  4. Smelt smørret på panden og hæld den smeltede smør i dejen og pisk det sammen.
  5. Hold panden smørret med smør hver gang nye pandekager skal på panden.
  6. Fordel tre klatter på panden og drys jordbærtern over.
  7. Server pandekagerne med friske jordbær, sirup og/eller is.