Jordbærtrifli

Karins stikkelsbærgelé med hyldeblomst
28. juli 2019
Jordbærsyltetøj med hyldeblomst
7. juli 2017

4 pers.

Ingredienser:

  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 250 g. mascarpone
  • 1,5 dl. fløde
  • 500 g. friske jordbær
  • ca. 24 rutebiler eller chokoladebiscotti

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker lyst.
  2. Pisk mascarponen i.
  3. Pisk fløden stiv og vend den i cremen.
  4. Kom den færdige creme en sprøjtepose eller frysepose.
  5. Blend 150 g. jordbær med en smule sukker.
  6. Put 2-3 ruterbiler i bunden af glasset og fordel lidt blendede og friske jordbær over.
  7. Kom en smule creme over jordbærrene.
  8. Gentag opbygningen endnu en gang.
  9. Pynt med friske jordbær.