Ingredienser:
- 225 g. blødt smør
- 65 g. flormelis
- 250 g. hvedemel
- 75 g. smør
- 150 g. flormelis
- 1 dl. jordnøddesmør
- 1/2 tsk. fint salt
- 2 spsk. mælk
- 3 spsk. jordbærmarmelade
Fremgangsmåde:
- Pisk 225 g. smør og 65 g. flormelis cremet.
- Tilsæt mel og ælt dejen ensartet.
- Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på 1 cm.
- Fjern det øverste stykke bagepapir og bag dejen ved 180 grader varmluft i ca. 5 min.
- Tag pladen ud og udstik 30 små cirkler med en diameter på ca. 4 cm.
- Bag cirklerne i yderligere 8-10 min. til de er gyldne. Lad dem køle af.
- Blend 75 g. smør, 150 flormelis, jordnøddesmør, salt og mælk til en glat creme. Hvis cremen er for blød, kan den sættes i køleskabet i 1/2 time.
- Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle og afsæt små cirkler creme på halvdelen af kagerne.
- Placer en lille klat jordbærmarmelade i midten af jordnøddecirklerne og placer de tomme kager ovenpå kagerne med creme.
- Pynt evt. med en cirkel creme på toppen af kagerne.