Rabarbersuppe med hindbær

Raw stikkelsbærsorbet
14. juni 2016
Peanutbutter-jelly
29. april 2017

4 pers.

Ingredienser:

  • 1 dl. vand
  • 250 g. flormelis
  • 1 kg. rabarber i mindre stykker
  • 150 g. hindbær
  • 150 g. græsk yoghurt
  • 1 spsk. mælk
  • 1 spsk. flormelis
  • 1/4 tsk. stødt ingefær

Fremgangsmåde:

  1. Rør vand og flormelis sammen i en gryde og tilsæt rabarber.
  2. Kog ved svag varme og under låg til rabarberne er møre.
  3. Lad rabarberne dryppe af i en sigte.
  4. Tilsæt vand indtil du har 6 dl. suppe i alt.
  5. Tilsæt hindbær og stil suppen på køl i mindst 2 timer.
  6. Rør græsk yoghurt, mælk, flormelis og ingefær sammen, og stil cremen i køleskabet mindst 1/2 time.
  7. Server suppen i flotte glas med cremen til.