Ingredienser:
- 150 g marcipan
- 100 g flormelis
- 3 æggehvider
- 50 g sukker
- 1 dl fløde
- 170 g hvid chokolade
- 100 g. blåbær
- 1 tsk citronsaft
- 2 spsk. sukker
Fremgangsmåde:
- Pisk to af æggehviderne stive. Pisk sukkeret i lidt af gangen.
- Kom æggehvide, marcipan og flormelis i en skål og mix det med en håndmixer, til det er helt cremet.
- Vend halvdelen af de piskede æggehvider i marcipancremen, tilsæt resten og vend det sammen.
- Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt det ud som små runde kager, på en bageplade med bagepapir. Ca 36-40 stykker i alt.
- Lad makronerne tørre 30 minutter inden bagning. Bag dem ca. 15 minutter ved 160 grader. Afkøl et par minutter på bagepapir inden de pilles af.
- Kog blåbærrene med citronsaft og 2 spsk. sukker og mos dem med en gaffel.
- Bring fløden i kog, tilsæt finthakket chokolade, tag gryden af varmen og rør til chokoladen er helt smeltet. Tilsæt mosede blåbær, rør godt og sæt det i køleskabet til cremen er stiv.
- Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg dem sammen.