Torsk med stikkelsbærkompot

Upside-down stikkelsbærtærte
8. august 2017
Tinas blåbær-hindbærmarmelade
19. februar 2018

4 pers.

Ingredienser:

  • 750 g. torsk
  • Citron
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • 3 dl. hvidvin
  • 200 g. stikkelsbær
  • 4 spsk. sukker
  • Nye kartofler

Frengangsmåde:

  1. Torsken placeres i et ildfast fad, overhældes med hvidvinen og krydres med salt og peber.
  2. Citron og løg skæres i skiver og fordeles over torsken.
  3. Fisken bages i ovnen på 200 grader i 30 min.
  4. Stikkelsbærrene og sukkeret koges op et par minutter – alle bærrene må ikke briste, og tages af varmen.
  5. Stikkelsbærkompotten serveres sammen med torsken.
  6. Retten kan med fordel serveres med nye kartofler.