Click’ N Collect

Click and Collect er din mulighed for at få friske, danske dagligvarer, men uden besværet ved at plukke dem selv, eller grave dem op. Bestil her på hjemmesiden inden kl. 14.00 og dine varer kan afhentes i Gårdbutikkens åbningstider.

Det er muligt at bestille alle vores friske bær og grøntsager til afhentning i gårdbutikken, når bærrene er i sæson. Frosne bær kan både afhentes i butikkens åbningstid eller sendes til din privatadresse.

Ømosebær har gennem længere tid sendt bær til det meste af Danmark. Hos Ømosebær er det nemlig muligt at købe danske kvalitetsbær året rundt. Vi har også de mere specielle bær på frostlager, sådan at du også gennem vinteren har mulighed for at købe solbær, stikkelsbær og ribs. Derudover fryser vi altid vores blåbær og jordbær løst, så de er nemme at tage i brug.

Click'N Collect er også en mulighed for at købe vores produkter udenfor Gårdbutikkens sæson. Vi holder åbent hver torsdag fra 17-18 udenfor sæsonen. Følg med på Facebook eller instagram for at få nærmere information om sæsonens forløb og hvornår de enkelte bærtyper er klar.

Se vores produkter, der kan bestilles via Click'N Collect, herunder.