Bagt solbærostekage

Balsamicomarinerede jordbær
7. august 2017
Æble- og solbærsaft
19. september 2017

Ingredienser:

  • 75 g. smeltet smør
  • 200 g. Digestive kiks
  • 2 spsk. sukker
  • 400 g. flødeost
  • 200 g. sukker
  • 3 spsk. mel
  • Et nip salt
  • 2 æg
  • 1 æggeblomme
  • 4 dl. creme fraiche
  • 400 g. solbær

Fremgangsmåde:

  1. Rør smeltet smør med kiks og 2 spsk. sukker til en ensartet masse og træk dejen ud i bunden af en springform.
  2. Bag bunden i 10 min. på 180 grader.
  3. Pisk flødeosten med sukker og mel.
  4. Pisk æggene i og derefter 2 dl. creme fraiche.
  5. Hæld blandingen i formen og bag kagen i 45-50 min. på 110 grader.
  6. Bland resten af creme fraichen med 1 spsk. sukker.
  7. Fordel bærrene på kagen og hæld creme fraichen over.
  8. Bag yderligere 20 min.