Ingredienser:
- 75 g. smeltet smør
- 200 g. Digestive kiks
- 2 spsk. sukker
- 400 g. flødeost
- 200 g. sukker
- 3 spsk. mel
- Et nip salt
- 2 æg
- 1 æggeblomme
- 4 dl. creme fraiche
- 400 g. solbær
Fremgangsmåde:
- Rør smeltet smør med kiks og 2 spsk. sukker til en ensartet masse og træk dejen ud i bunden af en springform.
- Bag bunden i 10 min. på 180 grader.
- Pisk flødeosten med sukker og mel.
- Pisk æggene i og derefter 2 dl. creme fraiche.
- Hæld blandingen i formen og bag kagen i 45-50 min. på 110 grader.
- Bland resten af creme fraichen med 1 spsk. sukker.
- Fordel bærrene på kagen og hæld creme fraichen over.
- Bag yderligere 20 min.