Blåbærmacarons

Blåbærmarengs
2. maj 2017
Blåbærkage med lime
3. april 2017

Ca. 15 stk.

Ingredienser:

  • 150 g. æggehvider
  • 450 g. flormelis
  • 190 g. mandelmel
  • 3 spsk. kakao
  • 150 g. blåbær
  • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggehvider og flormelis luftigt i en skål. Pisk til massen for en tyk konsistens.
  2. Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med æggehviderne. Massen må ikke blive for luftig.
  3. Kom massen i en sprøjtepose og sæt 30 flade toppe på en bagepapirsbeklædt bageplade og lad toppene lufttørre i 40 min.
  4. Bag herefter toppene i 12 min. ved 180. Lad toppene køle helt af.
  5. Varm bær og chokolade over vandbad, og når chokoladen smelter, moses bærrene sammen med chokoladen og det røres til en ensartet masse.
  6. Lad chokoladeblandingen kæle 1/2 time i køleskabet, og saml herefter to toppe med en klat chokolademasse.