Ca. 15 stk.
Ingredienser:
- 150 g. æggehvider
- 450 g. flormelis
- 190 g. mandelmel
- 3 spsk. kakao
- 150 g. blåbær
- 100 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde:
- Pisk æggehvider og flormelis luftigt i en skål. Pisk til massen for en tyk konsistens.
- Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med æggehviderne. Massen må ikke blive for luftig.
- Kom massen i en sprøjtepose og sæt 30 flade toppe på en bagepapirsbeklædt bageplade og lad toppene lufttørre i 40 min.
- Bag herefter toppene i 12 min. ved 180. Lad toppene køle helt af.
- Varm bær og chokolade over vandbad, og når chokoladen smelter, moses bærrene sammen med chokoladen og det røres til en ensartet masse.
- Lad chokoladeblandingen kæle 1/2 time i køleskabet, og saml herefter to toppe med en klat chokolademasse.