12 stk.
Ingredienser:
- 5 dl. hvedemel
- 1 spsk. bagepulver
- 1/8 tsk. salt
- 1 1/4 dl. rørsukker
- 3 1/2 dl. frosne blåbær
- 2 æg
- 2 1/2 dl. kærnemælk
- 6 spsk. olie
- 2 store tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader og smør eller beklæd 12 silikoneforme med papirforme (en muffinform kan også bruges).
- Rør mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål.
- Rør sukker og blåbær i melblandingen.
- Pisk æggene let i en anden skål og pisk mælk, olie og citronsaft sammen med æggene.
- Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggeblandingen deri.
- Rør forsigtigt sammen til det kun LIGE er blandet.
- Fordel dejen i formene med en ske.
- Bag i ca. 20 min. til de er gyldenbrune og faste.
- Lad dem afkøle 5 min. i formen.