Blåbærsalat med rejer

Blåbærscones
17. maj 2016
Blåbærpandekager
17. maj 2016

Ingredienser:

  • 500 g. rejer
  • 300 g. hvidkål
  • 250 g. sukkerærter
  • 125 g. blåbær
  • 100 g. pinjekerner
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 2 pressede fed hvidløg
  • Saften fra 1 appelsin
  • 2,5 dl. græsk yoghurt
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Bland ingefær, hvidløg, appelsinsaft og græsk yoghurt. Smag til med salt og peber.
  2. Rist pinjekernerne på en pande.
  3. Hæld rejerne i en si, så væden løber fra.
  4. Snit hvidkålen meget fint.
  5. Del sukkerærterne i tre.
  6. Bland hvidkål, sukkerærter og rejer med dressingen.
  7. Hæld blåbær og pinjekerner over.