Chokolade-hindbærkage

Chokoladefyldte hindbær
17. september 2016
Chiagrød med blåbær og jordbær
31. juli 2017

Ingredienser:

  • 180 g. smør
  • 180 g. hakket chokolade
  • 3 æg
  • 200 g. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 340 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 g. hakkede usmuttede mandler
  • 200 g. friske hindbær

 

Fremgangsmåde:

  1. Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde ved lav varme.
  2. Æg, sukker og vaniljesukker piskes let og cremet. Chokoladen røres i.
  3. Vend forsigtigt mandler, mel, bagepulver og halvdelen af hindbærrene i dejen.
  4. Dejen hældes i en smurt springform og resten af hindbærrene drysses over dejen.
  5. Kagen bages ved 180 grader i 35 min.
  6. Kagen skal køle af inden servering.