Ingredienser:
- 250 g. marcipan
- 125 g. sukker
- 2 æg
- 100 g. hvedemel
- 3 æggeblommer
- 100 g. sukker
- 2 1/2 dl sødmælk
- 1 dl. piskefløde
- 25 g. maizena
- 200 g. friske eller frosne hindbær
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 g.
- Riv marcipanen og rør den sammen med 100 g. sukker.
- Pisk æggene i og tilsæt melet. Pisk til det bliver en ensartet masse.
- Hæld massen i en bradepande eller ildfast fad ca. 35×22.
- Bag bunden i 12 min.
- Imens røres æggeblommer, 100 g. sukker og maizena sammen i en skål.
- Fløde og mælk koges i en gryde.
- Hæld den kogende mælk over æggeblandingen, rør, og hæld hele blandingen tilbage i gryden.
- Rør i cremen til den stivner og lad den koge et par minutter.
- Hæld cremen over bunden, drys med hindbærrene og bag kagen 15 min. eller til den er let gylden.
- Kagen kan serveres både varm og kold, og med flødeskum.