Hindbærkage med marcipanbund

Hindbærkugler med matcha-te
7. januar 2018
Hindbærislagkage
26. august 2016

Ingredienser:

  • 250 g. marcipan
  • 125 g. sukker
  • 2 æg
  • 100 g. hvedemel
  • 3 æggeblommer
  • 100 g. sukker
  • 2 1/2 dl sødmælk
  • 1 dl. piskefløde
  • 25 g. maizena
  • 200 g. friske eller frosne hindbær

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 g.
  2. Riv marcipanen og rør den sammen med 100 g. sukker.
  3. Pisk æggene i og tilsæt melet. Pisk til det bliver en ensartet masse.
  4. Hæld massen i en bradepande eller ildfast fad ca. 35×22.
  5. Bag bunden i 12 min.
  6. Imens røres æggeblommer, 100 g. sukker og maizena sammen i en skål.
  7. Fløde og mælk koges i en gryde.
  8. Hæld den kogende mælk over æggeblandingen, rør, og hæld hele blandingen tilbage i gryden.
  9. Rør i cremen til den stivner og lad den koge et par minutter.
  10. Hæld cremen over bunden, drys med hindbærrene og bag kagen 15 min. eller til den er let gylden.
  11. Kagen kan serveres både varm og kold, og med flødeskum.