15 stk.
Ingredienser:
- 200 g. blødt smør
- 220 g. lyst rørsukker
- 2 æg
- 2 dl. lun mælk
- 350 g. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 100 g. hakket hvid chokolade
- 250 g. ribs
Glasur:
- 200 g. hakket hvid chokolade
- 100 g. blødt smør
- 200 g. flødeost
- 120 g. flormelis
Fremgangsmåde:
- Pisk smør og rørsukker luftigt.
- Pisk æggene i.
- Rør mælken i.
- Rør mel og bagepulver i.
- Vend forsigtig chokolade og ribs i dejen.
- Fordel i muffinsforme og bag ved 175 grader i 25-30 min.
- Smelt 200 g. hvid chokolade i vand bad og lad det køle lidt af.
- Pisk flødeosten og smørret.
- Pisk den smeltede chokolade i, og rør afslutningsvis flormelissen i.
- Pynt muffins med chokoladecreme.