Ribsmuffins

Ribsrelish
19. september 2017
Ribskoldskål
24. juli 2017

15 stk.

Ingredienser:

  • 200 g. blødt smør
  • 220 g. lyst rørsukker
  • 2 æg
  • 2 dl. lun mælk
  • 350 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g. hakket hvid chokolade
  • 250 g. ribs

Glasur:

  • 200 g. hakket hvid chokolade
  • 100 g. blødt smør
  • 200 g. flødeost
  • 120 g. flormelis

Fremgangsmåde:

  1. Pisk smør og rørsukker luftigt.
  2. Pisk æggene i.
  3. Rør mælken i.
  4. Rør mel og bagepulver i.
  5. Vend forsigtig chokolade og ribs i dejen.
  6. Fordel i muffinsforme og bag ved 175 grader i 25-30 min.
  7. Smelt 200 g. hvid chokolade i vand bad og lad det køle lidt af.
  8. Pisk flødeosten og smørret.
  9. Pisk den smeltede chokolade i, og rør afslutningsvis flormelissen i.
  10. Pynt muffins med chokoladecreme.