Solbær-havresnitter

Solbær-hyldeblomstkage
19. juli 2016
Solbær og jordbær med mælk
17. maj 2016

Ingredienser:

  • 200 g. havregryn
  • 130 g. hvedemel
  • 160 g. brun farin
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • Revet skal af 1 citron
  • 160 g. smeltet smør
  • 300 g. solbær
  • 1 spsk. citronsaft
  • 125 g. sukker
  • 1 spsk. maizena

Fremgangsmåde:

  1. Bland havregryn, hvedemel, brun farin, bagepulver, salt med citronskallen.
  2. Rør den smeltede smør i.
  3. Tryk halvdelen af dejen ud i et bagepapirsbeklædt ildfast fad og bag bunden i 12 min. ved 175 grader.
  4. Bland solbær og citronsaft, og vend det med sukker og maizena.
  5. Fordel bærrene over den bagte bund og smuldr resten af dejen ud over bærrene.
  6. Bag snitterne 30 min. på samme ovnindstilling.
  7. Lad snitterne afkøle i formen, løft snitterne ud ved hjælp af bagepapiret og skær snitterne i den ønskede størrelse.
  8. Pak snitterne ind i madpapir og opbevar dem på køl.