Solbærbrownie

Solbæreddike
22. august 2016
Solbær-skærekage
20. juli 2016

Ingredienser:

  • 150 g. mørk chokolade
  • 150 g. smør
  • 2 æg
  • 190 g. rørsukker
  • 2 spsk. sirup
  • 75 g. mandelmel
  • 3 spsk. hvedemel
  • 150 g. frosne solbær

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 190 grader.
  2. Smør og chokolade smeltes i samme gryde.
  3. Mens blandingen køler af, piskes æg, sukker og sirup i en skål.
  4. Tilsæt chokoladeblandingen i en tynd stråle til æggeblandingen mens der piskes.
  5. Vend mandelmel, hvedemel og bagepulver i dejen.
  6. Vend solbærrene i dejen.
  7. Fordel dejen i en smurt form.
  8. Bag kagen i 30 min. Den må gerne føles lidt blød i overfladen, og den falder en smule sammen. Tjek med en gaffel eller strikkepind om den er færdig.
  9. Lad kagen stå på køl et døgns tid.
  10. Drys kagen med flormelis og solbærpulver, og server.