Ingredienser:
- 150 g. mørk chokolade
- 150 g. smør
- 2 æg
- 190 g. rørsukker
- 2 spsk. sirup
- 75 g. mandelmel
- 3 spsk. hvedemel
- 150 g. frosne solbær
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 190 grader.
- Smør og chokolade smeltes i samme gryde.
- Mens blandingen køler af, piskes æg, sukker og sirup i en skål.
- Tilsæt chokoladeblandingen i en tynd stråle til æggeblandingen mens der piskes.
- Vend mandelmel, hvedemel og bagepulver i dejen.
- Vend solbærrene i dejen.
- Fordel dejen i en smurt form.
- Bag kagen i 30 min. Den må gerne føles lidt blød i overfladen, og den falder en smule sammen. Tjek med en gaffel eller strikkepind om den er færdig.
- Lad kagen stå på køl et døgns tid.
- Drys kagen med flormelis og solbærpulver, og server.