Solbær-skærekage

Solbærbrownie
27. juli 2016
Solbær-hyldeblomstkage
19. juli 2016

Ingredienser:

  • 200 g. smør
  • 280 g. sukker
  • 2 æg
  • 450 g. mel
  • 2,5 dl. mælk
  • 300 g. solbær
  • 200 g. sukker
  • 120 g. mel
  • 1 spsk. citronsaft
  • 75 g. smør

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Smør og sukker piskes lyst.
  3. Æggene piskes i.
  4. Mel og mælk vendes i dejen.
  5. Dejen hældes i en smurt form.
  6. Solbærrene fordeles over dejen.
  7. Sukker, mel, citronsaft pg smør æltes til en smuldredej og drysses over solbærrene.
  8. Kagen bages i ca. 45 min.