Mørksej med ribs

Myntete med blåbær
19. september 2017
Mosters fødselsdagslagkage
2. august 2017

2 pers.

Ingredienser:

  • 400 g. nye kartofler
  • 1 chili
  • 700 g. mørksej
  • 1/2 dl. hvidvin
  • 2 dl. fløde
  • Salt og peber
  • 100 g. ribs

Fremgangsmåde:

  1. Pil kartoflerne og kog dem til de er møre.
  2. Skær chilien i tynde, små strimler.
  3. Skær fisken i mindre stykker, og steg dem gyldne i smør på panden.
  4. Tag fisken af panden og svits nu chilien.
  5. Tilsæt hvidvinen og lad alkoholen fordampe.
  6. Hæld fløden i og lad sovsen koge lidt ind.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Vend ribsene i sovsen.
  9. Anret fisken på fadet og hæld ribssovsen over.
  10. Server med nye kartofler.