Ricottatærte med hindbær

Roulade med gule hindbær
4. juni 2016
Ribsrelish
19. september 2017

Ingredienser:

  • 150 g. hvedemel
  • 75 g. smør
  • 50 g. flormelis
  • 1/2 æg
  • 2 1/2 æg
  • 100 g. sukker
  • 150 g. ricotta
  • Skal fra 1 citron
  • 150 g. hindbær

Fremgangsmåde:

  1. Ælt mel, smør, flormelis og 1/2 æg sammen til en ensartet dej. Lad det hvile i køleskabet i 1/2 time.
  2. Rul dejen ud og læg den i tærteformen. Prik et par huller i bunden med en gaffel.
  3. Bag tærtebunden på 160 grader i 15 min.
  4. Pisk 2 1/2 æg med sukker, ricotta og citronskal.
  5. Fordel fyldet i tærtebunden.
  6. Fordel hindbærrene.
  7. Bag tærten 25-30 min. på 160 grader.
  8. Server evt. med græsk yoghurt rørt med vaniljesukker.