Roulade med gule hindbær

Rødbedesalat med hindbær
20. februar 2017
Ricottatærte med hindbær
2. maj 2017

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 150 g. sukker
  • 30 g. kartoffelmel
  • 90 g. hvedemel
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 g. hindbærmarmelade

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker lyst og luftigt
  2. Vend forsigtigt kartoffelmel, hvedemel, kakao og bagepulver i æggemassen.
  3. Fordel massen på en bagepapirsbeklædt bageplade.
  4. Bag ca. 10 min ved 220 grader.
  5. Vend den bagte kage ud på et nyt sukkerdrysset stykke bagepapir.
  6. Fjern det øverste stykke bagepapir og fordel marmeladen på hele overfladen.
  7. Rul mens kagen endnu er varm.
  8. Afkøles og pyntes efter lyst.