Rødbedesalat med hindbær

Røget laks med stikkelsbær
7. august 2017
Roulade med gule hindbær
4. juni 2016

4 pers.

Ingredienser:

  • 6 små rødbeder
  • 1 rødløg
  • 100 g. hindbær
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1/2 tsk. sennep
  • 1/2 tsk. flydende honning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Rødbederne koges i letsaltet vand til de er møre.
  2. Hvidvindseddike, æblecidereddike, sennep og honning blandes til både honning og sennep er opløst. Smag til med salt og peber.
  3. Rødbederne skylles under den kolde hane og skrællen gnides af.
  4. Rødbederne skæres i mundrette stykker efter smag.
  5. Løget hakkes og blandes med rødbederne.
  6. Hindbær og dressing fordeles over salaten.